• Pentru comenzi ne puteti contacta la telefon: +40 746 228 603

Drop us a line

LemaWood Factory

By Lemacons SRL

Lemacons SRL este infiintata in anul 2009, cu capital 100% privat romanesc si are ca principal obiect de activitate executarea lucrarilor de constructii civile, industriale si infrastructura.

Proiectul LemaWood Factory a fost lansat in urma numeroaselor cereri venite din partea beneficiarilor de a oferi si servicii de amenajari interioare si fabricarea mobilei la aceleasi standarde de calitate ca si constructia.

Performanţa societăţii noastre are la bază funcţionarea pe baza sistemului de management al calităţii implementat şi certificat de către Organismul de Certificare Certind, în conformitate cu cerinţele standardelor SR EN ISO 9001:2008 şi SR EN ISO 14001:2005.

Atelierul LemaWood Factory este dotat cu toate utilajele si sculele necesare realizarii produselor din lemn la o calitate superioara. Va putem realiza mobilierul dorit pentru casa sau afacerea dumneavoastra, putem sa producem si sa montam toate usile si scarile interioare sau exterioare pentru toata constructia, putem realiza mobilier urban sau de gradina ce se va incadra perfect in peisaj.

 

Va oferim:

  • Proiectare si consultanta GRATUITA
  • Transport si montaj GRATUIT
  • Garantia produselor este de 24 luni

Date identificare

Lemacons SRL

Romania, Galati, Str. Crizantemelor, nr 6

CUI: RO26287387

Reg. Com: J17/ 1302/ 2009